Informacije

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Narudžbe dostavljamo unutar RH po navedenoj cijeni od 35kn, dostavnom službom.

Za ostatak EU je također dostavlja Hrvatska Poštava, međutim cijena dostave varira o zemlji u koju se isporuka vrši – pa to svakako provjerite sa našim operaterima prije ili tijekom narudžbe.

Sučelje web shopa će vas voditi korak po korak – od odabira prigodnog artikla, do završetka narudžbe. Ukoliko niste sigurni u postupak, slobodno se obratite na našu e-mail adresu ruthless.hr@gmail.com ili kontakt broj : 0957636174

Plaćanje možete izvršiti odmah po narudžbi, jednom od navedenih kreditnih kartica, ili virmanski – putem uplatnice ili net bankinga na broj računa koji će vam biti prikazan nakon izvršene narudžbe. Ostali načini plaćanja su pouzećem (gotovinsko prilikom preuzimanja narudžbe), Pay Pal ili Western Union, a ukoliko uplatu vršite iz inozemne banke – to svakako napomenite kod narudžbe pa ćete zaprimiti ponudu sa SWIFT brojem i deviznim računom na koji možete izvršiti uplatu.

U prosjeku je isporuka unutar 3 do 5 dana, s napomenom da može varirati za koji dan ukoliko je mjesto dostave na otoku na koji ne vozi  Hrvatska Pošta dostavna služba ili u inozemstvu.

Ukoliko imate potrebu za žurnom dostavom – pružamo i tu uslugu, međutim prvo se raspitajte kod naših operatera da li je ista moguća za vaše mjesto stanovanja.

Pošto imamo vrlo razrađen sistem zaštitnog pakiranja, vrlo se rijetko desi da se neka od narudžbi u procesu isporuke ošteti. Međutim ukoliko se to i dogodi – odmah nas kontaktirajte – jer mi vam garantiramo izradu i dostavu zamjenskog artikla o našem trošku!

Zamjena proizvoda

Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci, ali samo za artikle koji nisu personalizirani / proizvedeni po narudžbi. Kupci artikle šalju o svom trošku. Zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke. Zamjenu je kupac dužan zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke na ruthless.hr@gmail.com. U e-mailu kupac treba objasniti želi li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod potom vraća na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), kupac će morat platiti poštarinu u iznosu od 35,00 kn za narudžbe unutar Republike Hrvatske odnosno 15,00 – 20,00 eura za narudžbe izvan granica Republike Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu. Ako kupac artikl mijenja za artikl veće vrijednosti, najprije će trebati uplatiti iznos razlike na naš račun. Izravne troškove zamjene robe morate snositi sami.

Imaju li svi kupci pravo na zamjenu?

Pravo na zamjenu proizvoda imaju svi kupci na artikle koji nisu personalizirani / proizvedeni po narudžbi. Zamjenu morate zatražiti u roku od 14 radnih dana od primitka paketa.

može li se proizvod kupljen putem webshopa zamjeniti za drugi?

Može. Zamjenu je kupac dužan zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke na ruthless.hr@gmail.com . U e-mailu kupac treba objasniti želi li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Može li se proizvod kupljen u ART FACT web shopu zamijeniti za skuplji? Može! Potrebno je kontaktirati nas na ruthless.hr@gmail.com kako bi ste dobili upute za izvršenje uplate razlike između dva iznosa.

U KOJEM ROKU JE POTREBNO ZATRAŽITI ZAMJENU PROIZVODA?

Zamjena proizvoda mora se zatražiti u roku od 14 dana.

Dostava

OPĆENITE INFORMACIJE O DOSTAVI

Naručenu robu dostavljamo na adresu kupca ekspresnom dostavom (kurirskom službom Hrvatska Pošta/GLS) unutar 2 radna dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala ako se radi o dostavi unutar Republike Hrvatske. Vrijeme dostave paketa izvan granica Republike Hrvatske može varirati između 6 -20 radnih dana.

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će mu biti dostavljen u roku 5 dana od zaprimanja obavijesti. Ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko Art Fact nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje. Također, kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu Ruthless j.d.o.o., Vele Dražice 71, 51218 Dražice.

ŠTO AKO JE PAKET KOJI MI JE DOSTAVLJEN OŠTEĆEN? JESAM LI GA DUŽAN PREUZETI?

Ako primjetite da je paket oštećen niste ga dužni preuzeti već možete zatražiti novu pošiljku. O tome nas je potrebno obavijestiti na e-mail adresu ruthless.hr@gmail.com

ŠTO AKO NISAM NA ADRESI DOSTAVE KADA DOĐE DOSTAVLJAČ?

Dostavljač će Vas kontaktirati telefonskim putem neposredno prije dostave kako bi dogovorio točno vrijeme isporuke. Također moguće je u dogovoru sa kurirom promjeniti mjesto preuzimanja pošiljke ili dogovoriti neki drugi termin isporuke. Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti paket na dan dostave, i ako se oglušite na pozive kurira, isti će pokušati izvršiti dostavu jos tri puta prije nego li se paket vrati pošiljatelju. Ukoliko paket ne zaprimite u roku od 8 dana, obavezno nas kontaktirajte na  ruthless.hr@gmail.com kako bi smo čim brže ušli u trag pošiljci.

NAKON KOLIKO VREMENA MOGU OČEKIVATI DA ĆE NARUČENI PROIZVOD BITI DOSTAVLJEN?

Proizvod će biti dostavljen u roku od maksimalno 6 radnih dana nakon što završite narudžbu.

KAKO SE VRŠI DOSTAVA?

Artikli naručeni putem ART FACT web shopa šalju se ekspresnom dostavom kurirske službe Hrvatska Pošta / GLS unutar 2 radnih dana od trenutka kada zaprimite obavijest da je narudžba poslana.

Imate dodatnih pitanja?

Budite slobodni kontaktirati nas!