Budi dizajner!

Dizajniraj svoj proizvod

Naša platforma temelji se na Vašim idejama. Kako bismo olakšali poslovanje korisnicima koji ne žele skladištiti svoju robu i ulaziti u rizike poslovanja kreirali smo platformu putem koje dizajnirate i prodajte majice, a sve ostalo prepuštate nama! Distribucija, logistika i proizvodanja su naš posao za koji se ne morate brinuti

Pomažemo Vam dizajnirati život kakav želite!

Bez rizičnih ulaganja počnite prodavati svoje proizvode. Nakon što dizajnirate svoj proizvod, on se šalje u našu bazu podataka i odobrava. Nakon odobrenja naš tim ga postavlja u web shop, a Vama na e – mail dolazi link Vašega proizvoda putem kojega ga prodajete. Kada netko naruči Vaš dizajn, mi ga izrađujemo i šaljemo, a Vama novac stiže u ruke bez puno muke. Vaše je da dizajnirate i prodate, naše je sve ostalo!

Naš cilj nije samo pomoći kreatorima da kreiraju svoj proizvod na način da im mi radimo nabavu, tiskanje, skladištenje, distribucije robe, itd., nego, osim toga, da ga strateški vodimo kroz cjelokupni proces. Proces koji nema svoj početak i kraj kao životni ciklus proizvoda, već proces kao živući organizam koji se razvija, hrani, raste i napreduje!

ART - FACT

Imate dodatnih pitanja?

Budite slobodni kontaktirati nas!